Гарелов тепси кебап

Дата: 08.01.2005
Източник: Бон Апети
Гарелов тепси кебап
 
Необходими продукти:
1 кисела зелка
1 кг свинско месо от гърди
10 резена сланина
1 ч. л. червен пипер
1 ч. л. кимион
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Гарелов тепси кебапЗелето се нарязва, леко се сварява под капак, след което водата се изцежда. Месото се нарязва на едри парчета. Запържва се в предварително загрят тиган, докато се зачерви, като се разбърква от време на време.
2
Гарелов тепси кебап 2Сланината се нарязва на малки ивици и се слага в предварително загрят тиган, за да се разтопи. Поръсва се червеният пипер, налива се един черпак от водата, в която ври зелето. Оттегля се от котлона.
3
Гарелов тепси кебап 3Зелето се изсипва в голяма тава, налива се разтопената сланина, разбърква се. Отгоре се нарежда месото. Поръсва се черен пипер и кимион. Пече се 15-20 минути в предварително загрята до 180 градуса фурна.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nathalie Marcenkova коментира рецептата Свински кебап
Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта