Гъши дроб по карловски

Дата: 03.02.2005
Източник: Бон Апети
Гъши дроб по карловски
 
Необходими продукти:
250 г гъши дроб
2 шайби ябълка
2 гъби
1/2 глава лук
1/2 зелена чушка
200 мл червено вино
50 мл готварска сметана
 

Начин на приготвяне:
1
Гъши дроб по карловскиДробът и зеленчуците се нарязват на филии, ябълката – на шайби.
Дробът и ябълката се запичат заедно на сух тиган, зеленчуците се запичат на скара.
2
Гъши дроб по карловски 2Сосът се приготвя, като виното се загрява в тенджера. Когато се редуцира наполовина, се прибавя сметаната.
3
Гъши дроб по карловски 3В порционна чиния се нарежда канапе от шайбите ябълка, върху тях се поставя гъшият дроб. Полива се с винен сос и се гарнира със запечени зеленчуци.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nathalie Marcenkova коментира рецептата Свински кебап
Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта