Сарми от марули в бульон
Лора и Стоян
![]() |
200 г свинско месо скилидки чесън 1 глава лук 2-3 домата 1 кг зелени чушки за пълнене 1 ч. л. чубрица 2-3 щипки кимион 1 връзка копър 1 връзка джоджен 1 ч. ч. пасирани домати 200 г боб струйка олио |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...