Градински гювеч

Вкусен и ароматен гювеч
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 18.03.2015
Градински гювеч
 
Необходими продукти:
4 големи картофа
1 глава лук
2 моркова
1 голям буркан фасул (580 г)
280 г грах
2 червени чушки
2 зелени чушки
4 скилидки чесън
1/2 връзка магданоз
1 1/2 кг бамя
сол и черен пипер на вкус
4 с. л. олио


Начин на приготвяне:
1
Лукът, морковите, картофите и чушките се задушават за 10 минути, като се бъркат, докато омекнат.
2
Голяма тава се намазнява и в нея се изсипват зеленчуците. Налива се вода и се пече в предварителна загрята на 180 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Дени Маринова коментира рецептата Морковена торта
Asen Todorov се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Лятна торта „Павлова“
Бон Апети коментира рецептата Торта с бадеми и кайсии
Вили Иванова се регистрира в сайта.
Svetoslav Dimov се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Дени Маринова коментира рецептата Аше Пармантие
Svetla Ianeva се регистрира в сайта.
Diana Nikolova коментира рецептата Кайсиево клафути
Diana Nikolova се регистрира в сайта.
mimsi се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: