Пъстра гарнитура
Лора и Стоян
300 г сусам 80 г орехи 50 г белен тиквени семки 50 г кокосови стърготини 500 г мед |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
29.06.2015 Супер стана първия път, сега чакам да стегне и втората, само че ги правя без кокос и вместо тиквени - слънчогледови семки. Имам само проблем - при сгъстяването на меда, защото колкото и да го чакам, не се сгъстява, а напротив..
| ![]() |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
12.05.2015 И аз попрекалих с меда и си ги хапвам с лъжичка :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
24.03.2015 страхотни са сусамките благодаря Ви за рецептата !!!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
13.03.2014 В старанието си да не сложа по-малко мед май прекалих :) станаха страхотни и ги ям вече 5-6 дни но са меки и ги държа в хладилника :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.10.2013 Станаха страхотни
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...