Мюсли с ягодов сос
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
29.06.2015 Супер стана първия път, сега чакам да стегне и втората, само че ги правя без кокос и вместо тиквени - слънчогледови семки. Имам само проблем - при сгъстяването на меда, защото колкото и да го чакам, не се сгъстява, а напротив..
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
12.05.2015 И аз попрекалих с меда и си ги хапвам с лъжичка :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
24.03.2015 страхотни са сусамките благодаря Ви за рецептата !!!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
13.03.2014 В старанието си да не сложа по-малко мед май прекалих :) станаха страхотни и ги ям вече 5-6 дни но са меки и ги държа в хладилника :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.10.2013 Станаха страхотни
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...