Кьонигсбергски кюфтета
Лора и Стоян
1 кг свинска плешка 500 г кисело зеле 250 г паста („Папардели“) 1 л телешки бульон 750 мл червено вино 6 скилидки чесън 4 червени чушки 2 глави лук 2 с. л. сладък червен пипер 2 с. л. доматен концентрат 2 с. л. олио 2 ч. л. лют червен пипер 1 ч. л. майоран 2 дафинови листа сол и черен пипер на вкус заквасена сметана за сервиране |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...