Гювеч от зеленчуци

Дата: 11.06.2010
Източник: Бон Апети
Гювеч от зеленчуци
 
Необходими продукти:
200 г картофи
сол на вкус
50 мл олио
100 г доматено пюре
2–3 люти чушки
100 г бамя
2–3 гъби
1–2 моркова
1–2 чушки
100 г домати
100 г патладжани
100 г тиквички
100 г лук
мащерка за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Всички зеленчуци се почистват, измиват се, режат се наедро и се подреждат в тава или глинен съд.
2
В купа се сипват доматеното пюре, олиото, 1 ч. ч. вода и сол, разбърква се добре и с получената смес се заливат зеленчуците.
3

Ястието се пече 30 минути на 180 градуса и след това фурната се усилва и гювечът се запича за 10-ина минути. Украсява се с мащерка и се сервира.


 


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Plamena Valyanova коментира рецептата Чийзкейк „Шварцвалд“
Жени се регистрира в сайта.
Anton Antonov се регистрира в сайта.
Maria Trencheva се регистрира в сайта.
Ivan Georgiev се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта