Полента с доматена тапенада
Лора и Стоян
400 г овче сирене 250 г луканка 8 чушки „Сиврия“ 4 глави лук 10 скилидки чесън 4 яйца 300 мл олио за чушките 30 мл олио 2 щипки сух джоджен морска сол | за доматения сос: 500 г червени домати 2 с. л. зехтин „Екстра върджин“ 1 връзка магданоз 1 ч. л. захар 1 ч. л. кимион на зърна сол и черен пипер |
7. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2018 Лесна и достъпна рецепта
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
06.09.2016 Чудесна рецепта. Приятелят ми много я хареса!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
24.04.2015 :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2014 много вкусни и различни,вече са ни любими
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2013 много много вкусно
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...