Пилешки бутчета с ориз и топено сирене
Лора и Стоян
33. |
Изпрати
лично съобщение |
17.05.2017 нямах аншоа и не сложих, може би затова не ми станаха сочни
|
32. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2016 На вид не ми се получиха много, но бяха много вкусни :)
|
31. |
Изпрати
лично съобщение |
28.06.2015 Приготвих рецептата с пилешко и стана многооо вкусно!
|
30. |
Изпрати
лично съобщение |
25.06.2015 Страшно вкусни и лесни за приготвяне. Пържолките стават много ароматни благодарение на многото на брой подправки, аншоата и соса Уорчестър. Буквално излизат панирани от фурната с вкусна хрупкава коричка, а вътре са сочни и крехки. Препоръчвам ги на любителите на свинско, които са готови да го опитат в малко по-нетрадиционна комбинация! :)
|
29. |
Изпрати
лично съобщение |
21.06.2015 Ухаят страхотно и ще бъдат дегостирани съвсем скоро! И на мен ми се наложи да направя допълнително сос за овалване, но и пържолките бяха повече, та затова не стигна предполагам.
|
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...