Гратен от картофи с гъби и топено сирене
Лора и Стоян
10 долни пилешки бутчета 200 г дребни печурки 4 моркова 4 скилидки чесън 300 г бисерен ориз 500 мл прясно мляко 200 г топено сирене (триъгълничета) 80 г краве масло 1/2 връзка мащерка сол и черен пипер |
17. |
Изпрати
лично съобщение |
19.01.2021 Много добре се получи.
| ![]() |
16. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2019 Вкусно!
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2018 Много вкусно , нямах гъби , но следващия път с тях :)
| ![]() |
14. |
Изпрати
лично съобщение |
02.12.2016 Започнах рецептата с резерви - завърших я с овации от домашните!
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
29.02.2016 Прекрасен вкус!
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...