Полента с доматена тапенада
Лора и Стоян
1 кг стари картофи 250 г гъби 1 глава лук 4 скилидки чесън 300 г топено пушено сирене 250 мл прясно мляко 60 г краве масло 2 щипки мащерка сол и черен пипер | за пестото: 100 г рукола 100 мл зехтин „Екстра върджин“ 1 скилидка чесън 40 г орехи сок от 1/2 лимон сол и черен пипер |
9. |
Изпрати
лично съобщение |
24.02.2015 Обезателно ще го приготвя отново! Наложи ми се да добавя още около 250 мл мляко. Много, много вкусно!!!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2014 Страхотна рецепта. Получи се много вкусно.
Държа да кажа че сложих повече от млякото, тъй като не покри картофите, после отстраних една част от него. Също така въпреки непрекъснатото бъркане, тенджерата ми загоря доста, очаквах и това да стане :)
Но определено си струваше!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2014 много вкусно
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
17.12.2013 Много вкусно! Нямах достатъчно картофи и добавих две тиквички и го пекох във тавичка. Получи се много добре!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
13.12.2013 изключително вкусно
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...