Гювечета с луканка, овче сирене и чушки
Лора и Стоян
800 г пилешко филе 300 г чери домати 4 скилидки чесън 2 с. л. зехтин 4–5 листа босилек сол и черен пипер | за соса: 500 г сирене „Маскарпоне“ 250 мл прясно мляко 100 мл бяло вино 1 глава лук 2 скилидки чесън 3 с. л. зехтин сол и бял пипер |
32. |
Изпрати
лично съобщение |
03.08.2020 Чудесен вкус !
| ![]() |
31. |
Изпрати
лично съобщение |
17.06.2020 Чудесна рецепта! Вместо зехтин при запържване и задушаване използвам кокосово масло. Придава много фин аромат и вкус. Прясното мляко замених със соево и прибавих червен лук. В комбинация с червено органично вино Мавруд ястието се превърна в истинска наслада!
Пробвайте и със свинско месо. :)
|
30. |
Изпрати
лично съобщение |
30.04.2020 Мнооого вкусен сос! Пилешкото накиснах в прясно мляко и подправки за 2-3 часа и стана уникално крехко. Преди сервиране добавих лимонова кора и настъргах малко пармезан. Следващия път ще пробвам да добавя към паста.
|
29. |
Изпрати
лично съобщение |
26.03.2020 Много вкусно ! Благодаря
| ![]() |
28. |
Изпрати
лично съобщение |
02.07.2019 Наистина е страхотно !!!! :3
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...