Кекс с шоколад и орехи
Лора и Стоян
500 г бяло брашно 1 стрък розмарин 1/2 ч. л. суха мая 120 мл червено вино „Каберне“ 250 мл топла вода 4 с. л. олио 1 ч. л. морска сол брашно за разточване |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
12.02.2014 Много вкусен ми стана хляба! Супер рецепта :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
11.02.2014 Подобен \"мързелив хляб\" съм правила в керамична тенджера и става с чудна горна и долна коричка! В моята рецепта няма вино, но непременно ще пробвам и това предложение на прекрасните Лора и Стоян!
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...