Хляб с шунка и кашкавал

Дата: 01.11.2013
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
400 г готово тесто за пица
50 г дижонска горчица
200 г овчи кашкавал
300 г шунка
1 щипка риган
зехтин за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Хляб с шунка и кашкавалТестото се разточва на правоъгълник и се намазва с горчицата.
2
Хляб с шунка и кашкавал 2Шунката се нарязва на тънко и се подрежда върху тестото. Отгоре се настъргва кашкавалът.
3
Хляб с шунка и кашкавал 3Тестото се завива на руло, слага се в терин с намокрена хартия за печене, намазва се със зехтин и се поръсва с ригана.
4
Хляб с шунка и кашкавал 4Фурната се загрява на 180 градуса с вентилатор и хлябът се пече 40 минути.

Подобни рецепти:
Коментари (15)
15.
Изпрати
лично съобщение

16.02.2019
Апетитна закуска!
14.
Изпрати
лично съобщение

04.05.2016
Любимата съботна закуска!
13.
Изпрати
лично съобщение

14.04.2016
Страшно вкусно! Облизахме си пръстите!
12.
Изпрати
лично съобщение

09.03.2016
Вкусна и лесна закуска!
11.
Изпрати
лично съобщение

27.10.2015
Интересна идея за закуска.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Анна коментира рецептата Фокача с гъби и рукола
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта