Виенско тесто
Лора и Стоян
450 г брашно 120 г булгур (с варене) 30 г кубче прясна мая 50 г чери домати 100 мл зехтин „Екстра върджин“ (+ за намазване) 2 връзки магданоз (+ за украса) 1 връзка пресен лук 1 ч. л. сух чесън 1 ч. л. захар кората от 1 лимон сол и черен пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.05.2017 Много вкусен хляб се получи.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...