Пилешки шницел с португалски доматен сос
Лора и Стоян
500 г пилешко месо брашно за паниране 1-2 щипки сол 1 ч. л. мащерка 1 кубче зеленчуков бульон 200 г инстантна смес за качамак черен пипер и сол на вкус 1 ч. л. естрагон 2-3 с. л. олио 4-5 стръка магданоз 80 мл бяло вино 1 глава лук 150-200 г печурки олио за пържене |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...