Постна мусака
Лора и Стоян
2 бр. пилешки гърди галета за паниране 2 скилидки чесън 2 яйца 10 клонки магданоз 1/2 ч. л. риган 4 с. л. зехтин 1 щипка мащерка 1 дафинов лист 2 скилидки чесън 1 глава лук 1 зелена чушка 4 домата черен пипер и сол на вкус олио за пържене |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...