Хрупкава риба по английски

Английска кухня
Източник: Бон Апети
Дата: 20.12.2007

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
50 г рибни филета
1 сварен картоф
олио за пържене
2 яйца
200 мл прясно мляко
200 г брашно
2 с. л. бира
1 с. л. оцет
сол и бял пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Хрупкава риба по английски
Прясното мляко, бирата, оцетът и яйцата се смесват в дълбок съд, подправят се със сол и бял пипер и се разбиват с тел.
2
Хрупкава риба по английски 2
След това при непрекъснато бъркане се сипват в брашното. Трябва да се получи кремообразна смес.
3
Хрупкава риба по английски 3
Рибните филета се потапят в панировката и се пържат във фритюрник или на маслена баня до златисто.
4
Хрупкава риба по английски 4
Свареният картоф се обелва, нарязва се и се изпържва. Поднася се като гарнитура към рибата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



151 ДУШИ ОНЛАЙН
Елена се регистрира в сайта.
krastana коментира рецептата Брауни с ягоди
Николай се регистрира в сайта.
Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: