Хрупкави гофрети

Дата: 28.06.2016
ТИТЛА: Хоби готвач
Хрупкави гофрети
 
Необходими продукти:
3 яйца
125 г краве масло
250 мл прясно мляко
100 г захар
1 бакпулвер
50 г брашно
1 ванилия
олио за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Яйцата се разбиват със захарта.


2
Добавя се маслото, след това млякото, а накрая пресятото с бакпулвера брашно и ванилията.


3
Гофретникът се включва, за да загрее, намазва се с олио и се изсипва един черпак от сместа.


4
Пече се до зачервяване.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

17.02.2017
В рецептата би трябвало да бъде посочена температурата на продуктите (кое е със стайна температура), в противен случай се получава пресичане на сместа - както при мен, заради студеното мляко. ОСвен това би било добре с точност да се посочи 1 ванилия и ч бакпулвер от колко грама - вече има различни разфасовки и от двата продукта на пазара. Рецептите би следвало да са достатъчно изчерпателни, така че да да не се налага потребителя да отгатва каквото и да било.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Марина Георгиева коментира рецептата Гъбена супа
Биляна Спасова коментира рецептата Мусака
Биляна Спасова коментира рецептата Лесен кекс
Teodorina Tsankova коментира рецептата Дует „Гаспачо“
Teodorina Tsankova коментира рецептата Крем супа от спанак
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта