Телешки език с пюре от картофи и хрян
Лора и Стоян
24. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2023 Доста играчка ми се видя да ги овалям, но станаха хрупкави и вкусни. Мой съвет, не ги оставяйте върху решетката, ако няма да се консумират веднага - при мен изстинаха на нея и съответно на 2 пържолки панировката остана на решетката :( отделно на мен 800гр месо ми излезе с 2 пържоли повече и сместа за панировката и тя излезе повече.
|
23. |
Изпрати
лично съобщение |
21.09.2015 Вкусни !!!!!
|
22. |
Изпрати
лично съобщение |
02.09.2015 даа станаха хубави :)
|
21. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2015 Получиха се добре, но доста залепват за решетката
|
20. |
Изпрати
лично съобщение |
13.10.2014 Много вкусни се получиха, единствено станаха малко сухи и може би при следващ опит ще ги запържа леко на тиган, преди овалването в продуктите.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...