Запечен карфиол с бадемова коричка
Лора и Стоян
![]() |
3 глави лук 1 ч. л. къри 1 ч. л. смлян кориандър 2 с. л. кафява захар 3-4 стръка магданоз 1 суха люта чушка 2 резена джинджифил (1/2 - 1 ч. л. сух) 1-2 с. л. сол 1 червена чушка 1 домат сокът от 1 лимон |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...