Индийска лучена салата
Лора и Стоян
400 г соя 2 скилидки чесън 1/2 ч. ч. вода 1/2 ч. ч. сусамов тахан царевичен грис за овалване брашно за овалване 1 щипка сол 1 к. ч. прясно мляко 1 с. л. сусамово семе 1 яйце 1/2 ч. л. смлян кимион 1 с. л. доматено пюре 1 ч. л. сол 1-2 филии хляб 7-8 стръка магданоз 1 глава лук лимонов сок на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...