Пиянчин боб по неврокопски

Дата: 19.11.2005
Източник: Бон Апети
Пиянчин боб по неврокопски
 
Необходими продукти:
2 ч. ч. смилянски боб
2 глави лук
2 с. л. олио
1 с. л. брашно
1 ч. л. червен пипер
черен пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пиянчин боб по неврокопскиБобът се накисва във вода за едно денонощие, след което водата се сменя с нова. Бобът се вари, като постоянно се долива вода.
2
Пиянчин боб по неврокопски 2Свареният боб се прехвърля в дълбока тава заедно с останалата след варенето вода. Подправя се с черен пипер и сол. Отгоре се нарежда нарязаният на шайби лук.
3
Пиянчин боб по неврокопски 3Брашното се изсипва в сгорещено олио и се запържва, като се бърка продължително. След това се оттегля от огъня, слага се червеният пипер и се разбърква добре. Бобът се залива със запръжката, поставя се в сгорещена до температура 220 градуса фурна и се пече до готовност.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Елза Маламова се регистрира в сайта.
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Пица „Маргарита“
Maria Stoykova се регистрира в сайта.
Маргарита Първанова се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Лешников кекс
SuperMag коментира рецептата Свинско с патладжани
SuperMag коментира рецептата Кръмбъл с ягоди и бадеми
SuperMag коментира рецептата Малинов крем
SuperMag коментира рецептата Фритата „Капрезе“
SuperMag коментира рецептата Билков омлет със сирене
SuperMag коментира рецептата Пиле с грах и гъби
SuperMag се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта