Кълцаница в було

Дата: 29.05.2003
Източник: Бон Апети
Кълцаница в було
 
Необходими продукти:
250-300 г обезкостен свински врат
1 свински черен дроб
1 агнешко було
1 голяма глава лук
7-8 зърна анасон (1/4 ч. л. смлян)
1 ч. л. сол
1/4 ч. л. кимион
 

Начин на приготвяне:
1
Кълцаница в булоСвинският врат се нарязва на много малки парченца и се слага в купа. Добавя се нарязаният наситно лук, посолява се, поръсва се с кимион и счукани зърна анасон и се размесва. Дробът също се нарязва на много ситно и се прибавя при останалите продукти.
2
Кълцаница в було 2Агнешкото було (кърпа) се нарязва на парчета като за сарми и в тях се завива приготвената плънка. Получените пакетчета се сплескват хубаво, като кюфтета, за да бъдат максимално добре затворени.
3
Кълцаница в було 3Кълцаниците се изпичат в грил тиган или барбекю, като излишната мазнина, която пуска булото, периодично се отстранява. Сервират се с подходяща гарнитура.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Vasil Gerginski се регистрира в сайта.
Илкова коментира рецептата Бананова торта с лешници
Илкова коментира рецептата Хляб на балони
Vili Bakalska се регистрира в сайта.
Жан сготви Гирос
Mariyana Petrova коментира рецептата Пиле „Тандури“ на скара
Петя коментира рецептата Хрупкаво свинско на фурна
Красимир коментира рецептата Кашник
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта