Кълцаница в було

Източник: Бон Апети
Дата: 29.05.2003
Кълцаница в було
 
Необходими продукти:
250-300 г обезкостен свински врат
1 свински черен дроб
1 агнешко було
1 голяма глава лук
7-8 зърна анасон (1/4 ч. л. смлян)
1 ч. л. сол
1/4 ч. л. кимион



Начин на приготвяне:
1
Кълцаница в було
Свинският врат се нарязва на много малки парченца и се слага в купа. Добавя се нарязаният наситно лук, посолява се, поръсва се с кимион и счукани зърна анасон и се размесва. Дробът също се нарязва на много ситно и се прибавя при останалите продукти.
2
Кълцаница в було 2
Агнешкото було (кърпа) се нарязва на парчета като за сарми и в тях се завива приготвената плънка. Получените пакетчета се сплескват хубаво, като кюфтета, за да бъдат максимално добре затворени.
3
Кълцаница в було 3
Кълцаниците се изпичат в грил тиган или барбекю, като излишната мазнина, която пуска булото, периодично се отстранява. Сервират се с подходяща гарнитура.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


156 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: