Дуростолски наденички

Източник: Бон Апети
Дата: 16.05.2006

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 кг пилешки воденички
250 г сланина
1 ч. л. чубрица
1 ч. л. черен пипер
1 ч. л. сол
свински тънки черва


Начин на приготвяне:
1
Дуростолски наденички
Сланината и воденичките се нарязват на малки парчета, за да могат по-лесно да се смелят с машинка за мелене на кайма. Добавят се подправките, всичко се смесва добре и се смила на решетка 8 мм.
2
Дуростолски наденички 2
На същата машинка се слага приставката за пълнене и червата се пълнят с готовата кайма.
3
Дуростолски наденички 3
Готовите наденички се пържат в нагорещен тиган или се пекат на скара с дървени въглища. Поднасят се с гарнитура по избор.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Neli Dimitrova се регистрира в сайта.
Maya Bistrina се регистрира в сайта.
Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
Стела Спасова се регистрира в сайта.
Кънчо Кънчев се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: