Барабой с мръви

Дата: 29.05.2003
Източник: Бон Апети
Барабой с мръви
 
Необходими продукти:
1 кг картофи
500-600 г обезкостен свински врат
4-5 стръка лук
2 червени печени чушки (от туршия)
1 с. л. наситнен пресен девесил (1 ч. л. сух)
1 ч. л. червен пипер
1 ч. л. сол
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Барабой с мръвиОбелените картофи и месото се нарязват на едри кубчета. В дълбок съд се загрява олиото и месото се кавърдисва, докато се зачерви.
2
Барабой с мръви 2Лукът се нарязва на колелца и се сипва при месото. Посолява се, похлупва се и се задушава, докато образувалият се месен сок се изпари (около 10 минути).
3
Барабой с мръви 3Добавят се нарязаните на малки парчета чушки, поръсва се с червения пипер, сипват се картофите. Налива се вода до нивото на продуктите и ястието се задушава 20-30 минути на тих огън под капак. Накрая се поръсва с девесил.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elka Spiridonova коментира рецептата Крем супа
Elka Spiridonova коментира рецептата Ризото с праз
Меди публикува рецептата Солен царевичен кекс
Радост публикува рецептата Пилешки дробчета на фурна
Радост публикува рецептата Пилешка супа
Бон Апети коментира рецептата Пасти „Жербо“
Меди коментира рецептата Тирамису без яйца
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта