Картофени кюфтета с коприва и манатарки
Лора и Стоян
1 кг картофи 250 мл бира 3 белтъка олио за пържене 1/4 ч. л. черен пипер 1 ч. л. чубрица 1 стрък девесил 4 стръка копър 5-6 стръка магданоз 2 стръка зелен лук 3 жълтъка 80-120 г брашно |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.05.2014 Много свежи и вкусни картофени кюфтета. Браво на Пешо Мустака за тази рецепта. За мъжете, които правят тези картофени кюфтета – купете повече бира от необходимата по рецептата. Като изпържите кюфтета ще разберете защо.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...