Маринована риба

Източник: Бон Апети
Дата: 22.05.2003
Маринована риба
 
Необходими продукти:
500 г филе от бяла риба
сок от 1 лимон
1/4 ч. л. сос "Уорчестър"
лимонова кора
бялата част от 1 стрък чесън
1 ч. л. сол
3-4 щипки розмарин


Начин на приготвяне:
1
Маринована риба
Маринатата се приготвя, като в купа се наливат лимоновият сок и сосът "Уорчестър", сипват се нарязаните наситно лимонова кора и чесън, поръсват се солта и розмаринът и хубаво се разбърква.
2
Маринована риба 2
Филето от бяла риба се залива с маринатата и се оставя да отлежи около 10 минути.
3
Маринована риба 3
Маринованото филе се пече на грил тиган с малко мазнина по около 5 минути от всяка страна, докато се зачерви.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolm513 се регистрира в сайта.
Изабел коментира рецептата Гъби с печени чушки и лук
Tedity се регистрира в сайта.
Среф89 се регистрира в сайта.
svilena_petrova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: