Обърнат сладкиш с круши
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.11.2017 Рецептата е бъраза и сполучлива,а крайния резултат е повече от впечатляващ!
Но трябва да се консумират максимум два часа след приготвянето. Следващия път ще се опитам да ги направя в по-малко количество
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.11.2017 Нещо не съм впечатлена и много бързо изсъхват.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...