Каргонско мезе

Източник: Бон Апети
Дата: 26.01.2006

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 бр. сварен телешки език
200 г гъби
4 скилидки чесън
2 печени чушки
1 главa лук
1 ч. ч. пасирани домати
8 с. л. олио
1 ч. л. горчица
1 ч. л. чубрица
1/2 ч. л. пикантина
1/2 ч. л. кимион
магданоз за поръсване


Начин на приготвяне:
1
Каргонско мезе
Лукът и чесънът се нарязват наситно, чушките – на лентички. Запържват се в нагорещен тиган. Гъбите се нарязват наедро и се прибавят към зеленчуците. Овкусява се с горчица.
2
Каргонско мезе 2
Езикът се нарязва на филии и се прибавя в тигана. Задушава се за кратко на тих огън, след което се овкусява с чубрица, пикантина и кимион.
3
Каргонско мезе 3
Накрая се слагат пасираните домати, поръсва се с накълцан магданоз, разбърква се и е готово за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Гоголова се регистрира в сайта.
Велина Василева коментира рецептата Кибе в бял сос
Margarita Ruslanova коментира рецептата Сусамови хлебчета
Мира се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Доматена супа с булгур
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: