Постни лозови сарми
Лора и Стоян
![]() |
1 ч. ч. червена леща (обикновена) 1 резен джинджифил (1/4 ч. л. сух) 1 ч. л. кимионови семена 2 скилидки чесън 2 лютиви чушлета (червено и зелено) 2 домата (1/4 буркан стерилизирани) 1 глава карфиол (600 г) 8 с. л. олио 1 ч. л. червен пипер 1 ч. л. къри 1 глава лук магданоз за поръсване |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...