Дип с авокадо
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
11.02.2020 Хареса ми как се комбинира с пушената сьомга, но не бих го направила отново.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.04.2019 Доста приятен и приятно изглеждащ обяд! Вместо див лук използвах обикновен пресен. Нямах пушена сьомга, затова я запекох леко на фурна. Благодаря на Бон Апети за рецептата!
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...