Агнешко фрикасе с пилаф от коприва
Лора и Стоян
![]() |
1 кг картофи 250 г карначе 100 г кромид лук 2 домата (300 г) 5 яйца 6 с. л. олио 1 ч. л. червен пипер 1 ч. л. чубрица 1 щипка захар |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...