Фритата с тиквички, сирене и джоджен
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
24.02.2021 Препоръчвам, много вкусни. Първо обелих картофите и след това ги варих. Нямах галета и ползвах брашно.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2021 Харесват ми повече от класическите. Много са вкусни.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.07.2018 Харесаха на мен и гостите ми!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
05.05.2018 Здравейте! Сготвих ги и наистина са страхотни на вкус, но не успях да ги докарам на вид! Прилагам снимки, моля за помощ къде сбърках ;)
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...