Пържен ориз с яйца
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2019 Кимионът се възприема различно от всеки, затова е на вкус. Опитайте с 1 - 2 щипки смлян кимион.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.01.2019 В приготовлението е споменат кимион, но в продуктите не е описан. "Налучках" с щипка смлян и малко зърна, но подозирам, че се нуждае от още. Какви са точното количество и вид?
|
Когато една от най-обаятелните жени в света споделя отношението си към спагетите, виното и фитнеса,...
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...