Пържен ориз с яйца
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2019 Кимионът се възприема различно от всеки, затова е на вкус. Опитайте с 1 - 2 щипки смлян кимион.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.01.2019 В приготовлението е споменат кимион, но в продуктите не е описан. "Налучках" с щипка смлян и малко зърна, но подозирам, че се нуждае от още. Какви са точното количество и вид?
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...