Патладжанена "Шарлота"
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2018 Ето го и резултатът!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2018 Хареса ми!!! Оризът стана невероятно пухкав и мек. Направих рецептата с едно яйце, защото сложих мааалко по-малко ориз от показаното тук, без натриев глутаминат и моя добавка - четвъртин парче зелена чушка, нарязана на много дребно. Смятам обаче да добавя още соев сос и да не слагам 2, а 1 скилидка чесън следващия път (прекалено ми идва). Иначе наистина АДМИРАЦИИ!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.03.2017 Без щипка натриев глутаминат.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2016 Ориза стана невероятно вкусен. Добавих половин кубче бульон докато се вари и после сложих още соев сос докато се пържи. Да си оближеш пръстите
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2016 В момента се готви :))
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...