Патладжанена "Шарлота"
Лора и Стоян
200 г ориз “Басмати” 2 яйца 3-4 стръка лук 2 скилидки чесън 8 с. л. олио 1 ч. л. соев сос 1 щипка натриев глутаминат |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2018 Ето го и резултатът!
| ![]() |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
09.07.2018 Хареса ми!!! Оризът стана невероятно пухкав и мек. Направих рецептата с едно яйце, защото сложих мааалко по-малко ориз от показаното тук, без натриев глутаминат и моя добавка - четвъртин парче зелена чушка, нарязана на много дребно. Смятам обаче да добавя още соев сос и да не слагам 2, а 1 скилидка чесън следващия път (прекалено ми идва). Иначе наистина АДМИРАЦИИ!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.03.2017 Без щипка натриев глутаминат.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2016 Ориза стана невероятно вкусен. Добавих половин кубче бульон докато се вари и после сложих още соев сос докато се пържи. Да си оближеш пръстите
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2016 В момента се готви :))
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...