Каша от грис

Дата: 11.04.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
150 мл разтворено сухо мляко
1 ябълка
3 с. л. пшеничен грис
1/2 ч. л. краве масло
 

Начин на приготвяне:
1
Каша от грисСухото мляко се сипва в тенджерка, залива се с вода и се кипва.
2
Каша от грис 2След това се прибавя грисът, (съотношението между течност и грис е 3 към 1) и се вари 2-3 минути, като се бърка непрекъснато.
3
Каша от грис 3Ябълката се обелва и се настъргва на ренде.
4
Каша от грис 4След като грисът се охлади, се прибавят настърганата ябълка и маслото. Бърка се, така че да се получи хомогенна смес.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

30.08.2014
Нямах ябълка, и го направих с намачкан банан, стана много вкусно!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


238 ДУШИ ОНЛАЙН
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
Ралица И. Косева се регистрира в сайта.
Maggie Madzharova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта