Кашкавалени топчета

Вкусни кашкавалени топчета
ТИТЛА: Чирак
Дата: 30.05.2016
Кашкавалени топчета
 
Необходими продукти:
300 г кашкавал
2 яйца
8 с. л. брашно
1 к. л. бакпулвер
олио за пържене


Начин на приготвяне:
1
Яйцата се разбиват леко. Кашкавала се настъргва и се прибавя към яйцата. След това се добавят брашното и бакпулвера и хубаво се разбърква. Оставя се в хладилник да престои около 20 минути.
2
От сместа се оформят топчета с големината на орех. Пържат се на маслена баня, след което се прехвърлят върху кухненска хартия, за да се отцедят от излишната мазнина.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

18.04.2017
Станаха много вкусни, но не успях да ги снимам, защото свършиха бързо. Благодаря за рецептата!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Ivaylo Yordanov Zemenski се регистрира в сайта.
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: