Кашкавалени топчета

Дата: 30.05.2016
ТИТЛА: Чирак
Кашкавалени топчета
 
Необходими продукти:
300 г кашкавал
2 яйца
8 с. л. брашно
1 к. л. бакпулвер
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Яйцата се разбиват леко. Кашкавала се настъргва и се прибавя към яйцата. След това се добавят брашното и бакпулвера и хубаво се разбърква. Оставя се в хладилник да престои около 20 минути.
2
От сместа се оформят топчета с големината на орех. Пържат се на маслена баня, след което се прехвърлят върху кухненска хартия, за да се отцедят от излишната мазнина.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

18.04.2017
Станаха много вкусни, но не успях да ги снимам, защото свършиха бързо. Благодаря за рецептата!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


123 ДУШИ ОНЛАЙН
Дарко публикува рецептата Виенско тесто
Дарко публикува рецептата Домашно маслено тесто
Дарко публикува рецептата Домашна паста
Zornica Atanasova коментира рецептата Супа с нахут и чоризо
Silva Semova се регистрира в сайта.
Дарко публикува рецептата Тирамису
Ana Maria Petkova коментира рецептата Ягодово парфе
Ива Русанова се регистрира в сайта.
Ana Maria Petkova се регистрира в сайта.
Марияна Разложкова се регистрира в сайта.
Владимир Михайлов се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта