Аспержи по милански

Дата: 20.05.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 връзка зелени аспержи
60 г сирене „Пармезан“
40 г краве масло
2 яйца
2 с. л. червен винен оцет
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Аспержи по миланскиАспержите се почистват и се варят 3–4 минути в подсолена вода – трябва да останат леко твърди в средата.
2
Аспержи по милански 2Изваждат се и се запържват за кратко в половината масло, като се овкусяват със сол и черен пипер.
3
Аспержи по милански 3Яйцата се пошират във вода под точката на кипене с оцет. Пармезанът се настъргва.
4
Аспержи по милански 4Останалото масло се загрява, докато стане с кафяв цвят и аромат на ядки, и се прецежда.
5
Аспержи по милански 5Аспержите се сервират с настърган пармезан, поширано яйце и кафяво масло. Поръсват се с черен пипер.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

28.07.2016
За пръв път готвя, а и честно казано за пръв път ям аспержи. Смятам, че си заслужава човек да опита.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мирела Цветкова коментира рецептата Домашна майонеза
Raim Arzu се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта