Кростини с череши и рикота

Поръсени с шамфъстък – за още по-богат вкус
Източник: Бон Апети
Дата: 16.06.2016

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 багета
300 г череши
200 г сирене „Рикота“
50 г белени шамфъстъци
10 г бурбонска ванилова захар
2 с. л. захар
зехтин за мазане


Начин на приготвяне:
1
Кростини с череши и рикота
Черешите се почистват от костилките, поръсват се със захарта и ваниловата захар и се оставят така за около 30 минути.
2
Кростини с череши и рикота 2
Багетата се реже на филийки, които се намазват със зехтин и се пекат 8 минути в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор.
3
Кростини с череши и рикота 3
Всяка филийка се маже с рикота, а отгоре се подреждат черешите.
4
Кростини с череши и рикота 4
Поръсват се с накълцани шамфъстъци.
5
Кростини с череши и рикота 5
Запичат се за 5 минути и се поднасят.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

19.06.2016
Лесни за приготвяне, чудесни като вкус! Препоръчвам
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


319 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: