Кашник по тракийски

Дата: 23.11.2002
Източник: Бон Апети
Кашник по тракийски
 
Необходими продукти:
1 ч. ч. брашно
1/2 ч. л. сол
зелената част на 10 стръка лук
2 яйца
1 ч. л. сух джоджен
100 г масло
 

Начин на приготвяне:
1
Кашник по тракийскиБрашното се изсипва в купа и се разбива с яйцата, 1 ч. ч. вода, солта, джоджена и ситно нарязания лук.
2
Кашник по тракийски 2Половината от маслото се поставя в тава и се разтопява във фурна. Отгоре се излива сместа, покрива се с парченца от останалото масло и се запича до зачервяване.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


161 ДУШИ ОНЛАЙН
София Йорданова публикува рецептата Брауни
Desislava Genova публикува рецептата Султан кебап
Desislava Genova публикува рецептата Ванилови кравайчета
Албена Тодорова публикува рецептата Мини чийз кейкове
Анна коментира рецептата Паста с кайма и горчица
Gerii Karaboycheva коментира рецептата Торта „Павлова“
Gerii Karaboycheva коментира рецептата Лятна торта „Павлова“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта