Царевични питки

Дата: 15.08.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г сирене
2 кочана прясна царевица
2 яйца
1 ч. ч. царевично нишесте
2-3 щипки сол
суроватка (колкото поеме)
 

Начин на приготвяне:
1
Царевични питкиЦаревичните зърна се настъргват на ренде или се смилат.
2
Царевични питки 2Прибавят се разбитите яйца, посолява се, добавя се нишестето и се бърка, докато поеме.
3
Царевични питки 3Изсипва се натрошеното сирене, налива се суроватката. Трябва да се получи лепкаво тесто.
4
Царевични питки 4С намазнени с олио ръце се оформят хлебчета. Поставят се в тава и се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна, докато се зачервят.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Антония коментира рецептата Варени яйца с млечен сос
Georgi R. Stoyanov се регистрира в сайта.
Цанко Петков се регистрира в сайта.
Гергана Султанова коментира рецептата Фъч
Камен Коев се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта