Грис торта с бъз
Нашите кулинари
        
        




| 2. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                10.05.2023 След няколко опита проба-грешка се установи, че за да бухне палачинката от ключово значение е белтъка да е разбит хабаво с миксер. На ръка не е достатъчно. Иначе аз правя половината от указаната тук доза и стават 2 палачинки. И също така се установи, че в Германия гарнитурата от ябълки се пасира с пасатор. Всеки път - все по-близо :) 
                 | 
| 1. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                ![]() 09.05.2023 Наскаро ядох Кайзершмарн в Германия и там го сервираха с ябълково пюре и за него взех рецептата от Вашата за Грисшмарн в сайта. Стана много вкусно, но палачинката в Германия е по-пухкава, може би добавят някакъв набухвател. 
                 | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...