Пастели (Сусамки с шамфъстък)
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.04.2014 Днес го направих и стана горе долу добре. Рецептата няма да отиде в графа \"Любими\", но си заслужава да се опита. Само като съвет бих дала да се внимава при обръщането, защото моят кекс се разтроши малко. :)
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...