Кестенови блокчета
Лора и Стоян
3 яйца 1 ч. ч. кафява захар 1 ч. ч. омекнал маргарин 1 ч. ч. брашно 1 ч. л. бакпулвер 1/2 капсула ванилова есенция (1 ванилия на прах) настърганата кора от 1 лимон 5-6 броя смокини |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...