Десерт „Плуващ остров”
Лора и Стоян
17. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2016 Изглежда страхотно.
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
08.06.2014 горе долу ми се получи.стана малко тестив но ще пробвам пак
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2014 Аз го направих с форма на сърце, но се получи по скоро като капка. Най-добър ефект е със звездата
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2014 прекрасно и вкусно
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2014 Разкошен сладкиш!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...