Коледен шоколадов кейк „Пампепато“
Нашите кулинари





| 44. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 21.10.2023 При мен също кекса остана леко глетав в средата. Иначе е много ефектен. Следващият път ще намаля количеството олио.
|
| 43. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2020 Отне повече време за печене.
|
| 42. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 18.07.2018 Много пухкав и вкусен!
|
| 41. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 08.08.2017 Получи се супер. Сложих 100мл. по-малко олио и 50мл. повече мляко.
|
| 40. |
Изпрати
лично съобщение |
26.10.2015 Силвия, при нас кейкът се изпече много добре. Ако искаш да опиташ отново, следващият път може да намалиш количеството на олиото на 300 мл и да печеш 10 минути повече, като е добре, кейкът да се пече на ниското ниво във фурната.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...