Броколи на фурна със синьо сирене
Лора и Стоян
500 г патладжани 1 щипка индийско орехче 2 с. л. брашно 2 яйца 30-40 г масло 600-700 мл прясно мляко 1/2 ч. л. канела 1 1/2 ч. л. риган 2-3 с. л. олио 1 глава лук 150 мл червено вино 500 г телешка кайма олио за пържене 2-3 домата 100-150 г кашкавал 500 г картофи 500 г тиквички черен пипер и сол на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...