Чорба от праз лук със сирене
Лора и Стоян
![]() |
1 свински котлет 1 ч. л. нишесте 1 с. л. захар 2 с. л. соев сос 2 с. л. винен оцет 1 1/2 л пилешки бульон 1 яйце 1 шепа черни сухи гъби 1 стрък праз 1/2 малка червена зелка 1/4 ч. л. сусамово олио 1 ч. л. нишесте 2 с. л. соев сос 1/4 ч. л. джинджифил |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...